بیست‌ونهمین نمایشگاه تخصصی صنعت ساختمان در مشهد آغاز شد (۸ آبان ۱۴۰۴) بیش از ۵۷ درصد، سهم محصولات غیرنفتی از سبد صادرات سال گذشته | ۸۰ درصد از خط تولید ال ۹۰، ایرانی است فروشندگان کالا‌های مرتبط با هالووین، زیر ذره‌بین بازرسی فرمان بازار خودرو به سمت کاهش قیمت چرخید؟ | بررسی قیمت امروز خودروهای داخلی و خارجی (۸ آبان ۱۴۰۴) گل زعفران امروز چقدر قیمت دارد؟ (۸ آبان ۱۴۰۴) | بازار در فاز تعادل و انتظار خریداران سکه‌های پیش‌خرید بخوانند پلمب کافی‌شاپ و کافه‌قلیان متخلف در مشهد (۸ آبان ۱۴۰۴) جزئیات اولین حراج طلای مرکز مبادله در آبان ۱۴۰۴ | فرصت واریز وجه‌الضمان تا ۱۰ آبان‌ماه است سقوط ۲۰۰۰ دلاری قیمت بیت‌کوین (۸ آبان ۱۴۰۴) موبایل ارزان شد (۸ آبان ۱۴۰۴) | توصیه مهم به خریداران مناسب‌ترین روش عرضه خودرو چیست؟ استاندار خراسان رضوی: تسهیلگری، شرط موفقیت بخش خصوصی | استاندارد، راه اعتماد مردم به تولیدات داخلی است دلار در کانال ۱۰۷ هزار تومان در مشهد (۸ آبان ۱۴۰۴)‌ آموزش و هوشمندسازی نقش محوری در تحقق عدالت مالیاتی دارند قیمت طلا در آخرین روز کاری هفته در مشهد چند؟ | سکه گران شد (۸ آبان ۱۴۰۴) روش های تمیز کردن کوله پشتی برای داشتن کوله ای درخشان! نرخ طلای جهانی اعلام شد (۸ آبان ۱۴۰۴) | لبخند دوباره اونس به صعود آیین تجلیل از واحد‌های نمونه استاندارد خراسان رضوی برگزار شد | نظارت بر تولید و صادرات، تسهیل و تسریع می‌شود+ فیلم دو سناریوی بورس پس از صعود به کانال جدید (۸ آبان ۱۴۰۴) قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد اعلام شد (۸ آبان ۱۴۰۴) | قیمت صیفی‌جات چقدر است؟ قیمت امروز دینار عراق، ریال سعودی و درهم امارات در مشهد چند؟  میلیون‌ها دلار تتر ایرانی مسدود شد (۸ آبان ۱۴۰۴) رفیق بازی در بازار برنج فعالان اقتصادی، سیاست های ارزی را عامل اتلاف منابع کشور می‌دانند | ارز رانتی پای بابک زنجانی هم به ماجرای بانک آینده و علی انصاری باز شد شمش طلا اولین کالای وارداتی به کشور رشد ۵ هزار تومانی قیمت نقره | گرم نقره به ۱۹۳ هزار تومان رسید
سرخط خبرها

اولویت‌های سرمایه‌گذاری صنعت و معدن خراسان رضوی تعیین شد | بزرگترین معضل بخش خصوصی استان قیمت‌گذاری دستوری است

  • کد خبر: ۱۷۳۵۲۶
  • ۱۹ تير ۱۴۰۲ - ۱۴:۱۶
اولویت‌های سرمایه‌گذاری صنعت و معدن خراسان رضوی تعیین شد | بزرگترین معضل بخش خصوصی استان قیمت‌گذاری دستوری است
رییس خانه صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی گفت: در مراسم تقدیر از واحدهای نمونه استانی از برنامه تدوین اولویت‌های سرمایه‌گذاری در بخش صنعت و معدن خراسان رضوی رونمایی می‌شود.
طنین همتی
خبرنگار طنین همتی

به گزارش شهرآرانیوز، فیروز ابراهیمی صبح امروز، ۱۹ تیر ماه، در نشستی که با اهالی رسانه به مناسبت بزرگداشت روز صنعت و معدن برگزار شد، تصریح کرد: امسال قرار است از ۷۰ شرکت نمونه و فعال در حوزه صنعت و معدن تقدیر شود. البته مراسم امسال نسبت به سال‌های گذشته تفاوت دارد و قرار است برای نخستین مرتبه از پنج واحدی که مدیریت آن با بانوان است نیز تقدیر شود. همچنین تلاش کردیم امسال ۲۵ واحد شهرستانی و ۲۰ واحد نوپا نیز میان تقدیرشدگان حضور داشته باشند.

رییس خانه صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی افزود: در کنار این موضوع قرار است در این آیین از برنامه تدوین اولویت‌های سرمایه‌گذاری در بخش صنعت و معدن خراسان رضوی رونمایی می‌شود.


وی گفت: جمعیت بانوان فعال در صنعت خراسان رضوی به ۳۵ هزار نفر می‌رسد. تلاش می‌کنیم مسائل مهم مربوط به این بانوان از جمله غربالگری و برخی دیگر از بیماری‌ها را پیگیری کنیم. همچنین دنبال ثبت نام فعالان در حوره صنعت در طرح نهضت ملی مسکن هستیم.

رییس خانه صنعت و معدن خراسان رضوی افزود: امروز در استان برای مانع‌زدایی از کسب و کار هم‌افزایی خوبی بین نمایندگان سه قوه در استان شکل گرفته است. در حال حاضر بزرگترین معضل بخش خصوصی قیمت‌گذاری‌های دستوری است.  

ابراهیمی تصریح کرد: طی چهار دهه گذشته دولت‌ها تلاش کردند قیمت ارز را ثابت نگاه دارند، اما قیمت‌ها ۷۰۰۰ برابر رشد داشته است. این نشان می‌دهد که تصمیمات اقتصادی ما متناسب با زیرساخت‌ها نبوده است. از همین رو بهترین راه برای قیمت‌گذاری توسل به فرایند عرضه و تقاضاست.

وی با اشاره تورم موجود در کشور اظهارداشت: در افغانستان تورم تقریبا صفر است اما در ایران بیش از ۵٠ درصد تورم داریم که بسیار مشکل ساز شده است. واحدهای کوچک و متوسط تولیدی صادرات محور ما، حدود شش درصد ارز کشور را شامل می شوند. این۶ درصد صادر کننده، ٨۵ درصد اشتغال صنعت صادراتی کشور را تشکیل می‌دهند و این رفع تعهد ارزی برای واحدهای کوچک باید رفع شود.

مدیرکل خانه صنعت، معدن و تجارت استان همچنین گفت: بانک‌های ما به اقتصاد کشور خدمت می‌کنند اما تسهیلات تکلیفی که به بانک‌ها تحمیل شده برای این سیستم بسیار مشکل ساز خواهد شد. اگر معیشت و اشتغال ما درست باشد نیازی به وام‌های این چنینی نداریم و فشار بر بانک‌ها نیز کم خواهد شد.

ابراهیمی در خصوص ایجاد زیرساخت برای صدور مجوزات تاسیس ادامه داد: زیرساخت‌ها در حال حاضر شرایط خوبی دارد و به مراتب بهتر هم خواهد شد و ظرفیت تامین زمین در شهرک های صنعتی نیز شرایط خوبی را دارد و فضا برای ایجاد سرمایه گذاری فراهم است.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->